今日放工同朋友諗住去尖沙咀飲野,揀咗一間可以望到街景又坐得舒服嘅酒吧。揀左Hans and bar restaurant,有輕食同特式cocktail 飲😆🍹Signature cocktail Tart too 蛋撻 $98叫咗杯個名好特別嘅signature Cocktail叫蛋撻,一開始飲落去嘅口感好棉密有少少蛋撻嘅感覺亦都散發着蛋香。冇改錯名,幾特別嘅嘗試!Woo woo $88Voka based, 加入水果,有桃既味道,感覺十分清新!日式前菜拼盤 $128有多種送酒開胃小食,燒雞泡魚乾、枝豆、海盜芝士等等。其中雞泡魚乾最啱我口味,配埋雞尾酒🍹簡直一流👍🏻🤩避風塘薯條 $58薯條用避風塘配料真係好惹咪,而且用咗粗薯條,口感特別好!單骨雞翼拼一口芝士 $78芝士味非常濃郁,炸得好脆。單骨雞翼有少少辣辣煎得比較香,單骨拆開又容易進食👍🏻無論係Cocktail或者小食都係水準之上,環境又坐得舒服,收工同朋友一齊嚟chill下。🤩Hans Bar and Restaurant (尖沙咀)📍尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下7-8號舖

Signature cocktail
Tart too 蛋撻 $98

Woo woo $88

日式前菜拼盤 $128

避風塘薯條 $58
薯條用避風塘配料真係好惹咪,而且用咗粗薯條,口感特別好!

單骨雞翼拼一口芝士 $78

Hans Bar and Restaurant (尖沙咀)
📍尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下7-8號舖