2024-08-13 1032 瀏覽
收工之後,同朋友一齊去到滿屋食放題,化悲憤為食量,大食特食。一坐低胃未開始作戰,手指就已經ready好晒,喺手機上面飛舞咁🤣嗌咗最平嘅套餐,刺身嘅選擇都好豐富!有仿鮑片、帶子、泰式生蝦、三文魚、油甘魚⋯⋯而且都幾鮮甜。天婦羅炸得幾酥脆,聽到輯輯嘅聲音,個人比較好皇帝蟹棒天婦羅,豐富飽滿。牛柳粒肉質鮮嫩,咸鮮適中,配合埋青椒、醬油、洋蔥、黑椒一齊炒,香氣十足。燒羊鞍一端上嚟嗰下已經聞到好香,食落冇乜羊膻味,啖啖肉,成口油,開心。雪糕佢超吸引!有Häagen-Dazs、Apollo、Mövenpick 、雀巢甜筒,身為雪糕控嘅我,梗係留返個肚食雪糕,每個味都試咗一次。油甘魚西冷牛扒食得好開心,性價比唔錯,大家如果有興趣,記得inline book位(餐廳新出嘅系統唔好好似我咁樣傻豬豬walk in

天婦羅

牛柳粒

燒羊鞍

雪糕佢超吸引!有Häagen-Dazs、Apollo、

油甘魚

西冷牛扒