呢日同朋友仔睇完戲後就去商場搵食😋經過呢間新派越南Fusion餐廳裝修特別餐廳採用開放式設計,樓底高整體空間感充足讓人食得放鬆又舒適!而且價錢相當親民,高質食物大眾化價錢~~值得一試👍見餐牌上推出限定款💢越南菜x 小黃牛肉粉系列-匙炳/吊龍/雪花💢非常吸引🤩於是我哋就點咗:🥢越式雪花牛湯粉湯底用大量牛骨熬製而成,香濃又鮮甜!雪花牛的肉質細膩柔軟,油花較為豐富且較大,口感更加鮮美、多汁!浸落熱辣辣嘅湯𥚃慢慢灼熟,連埋又彈又滑嘅河粉一齊食,真係勁juicy又好食!🥢越式拼盤越式拼盤小食分別有蝦餅、越南春卷、蒸粉包同埋燒香茅豬頸肉,賣相吸引😍蝦餅炸得香脆,啖啖蝦肉彈牙又爽口;春卷脆口感非常好;蒸粉包餡料豐富又惹味;炭燒豬頸肉肉質多汁又厚身👍🥢牛油雞翼呢個大家一定要試‼️賣相擺盤非常吸睛🤭首先一上枱已經聞到陣陣蒜香牛油味,雞翼大大隻,肉質鮮嫩多汁,炸至金黃色又脆口;而且蒜蓉配料都好多,又香又好味~師傅用心之作👍🥢百花果綠茶特飲天然果香嘅百香果加埋綠茶很夾,味道鮮甜得嚟又帶點微酸,清爽怡人!
呢日同朋友仔睇完戲後就去商場搵食😋
經過呢間新派越南Fusion餐廳裝修特別
餐廳採用開放式設計,樓底高整體空間感充足

🥢越式雪花牛湯粉

🥢越式拼盤