餐廳: 鮨燐
資訊:

2024-08-19 354 瀏覽
重申:我本人並沒有亦從來不會接受任何商家提供試食活動都是我自己真金白銀去食既!呢間餐廳最近Lunch🈶8折所以吸引小編去食!完!Openrice 真係好奇怪😳。。。。。。。之前小編做過下小Research,發現呢間食評好壞摻半,好奇怪😳究竟抵食定🤔唔抵食?係咪d魚真係冇味唔新鮮?服務又如何?環境嘈吵?今日lunch一於一試究竟啦!是日之選:壽司十二貫甜蝦味道:新鮮不過冇乜wow factor鹿兒島間八 (北海道麵豉醬)味道:小編最鍾意之一,個麵豉醬配合間八味道好夾、大家唔搶大家風頭,好味🤤大拖羅味道:相比赤身反而呢個遜色左,油脂都豐富既但未達到入口融化感覺🥹北海道馬糞海膽味道:好L好味😋勁鮮甜一d都唔苦、好好好味呀😍蔥拖羅手卷味道:正常發揮、但蔥味唔夠濃😅愛媛県蜜柑鯛味道:鯛魚以蜜柑皮餵飼所以魚肉有淡淡既蜜柑味、好清新既味道,唔錯😌Isaki 伊佐木味道:認真呢個就冇乜特別但鮮味十足,都不俗既😊赤身味道:小編一向唔like赤身但都好鍾意呢個,魚味濃厚又唔腥、赤身都咁肥美、油脂豐富,好得😋😋活北寄貝 (柚子)味道:chef拍一拍呢個北寄貝寧舍爽口,都係唔錯既、好新鮮😝深海池魚味道:小編最

今日lunch一於一試究竟啦!

是日之選:
壽司十二貫

味道:新鮮不過冇乜wow factor
大拖羅
大拖羅
北海道馬糞海膽
味道:好L好味😋勁鮮甜一d都唔苦、好好好味呀😍
蔥拖羅手卷
味道:正常發揮、但蔥味唔夠濃😅
Isaki 伊佐木
味道:認真呢個就冇乜特別但鮮味十足,都不俗既😊
Isaki 伊佐木
深海池魚
味道:小編最鍾意之一,又係好肥美、油脂含量唔錯👍🏻掂!
北海道新鮮帆立貝
味道:呢個都好好味,好新鮮好爽口、重味大推!
墨甲(墨魚)
味道:爽口但唔會漿口、好重墨魚味,掂!
人均:400-700

整體CP值高,以呢個質素黎講真心抵食同埋服務好好不停幫你斟茶又換熱毛巾熱茶、又非常有禮貌、總之賓至如歸感覺滿分💯啦😌都係自己親身體驗最為實際既!

Encore指數:90%

#sushilover #loveit #japanesefood #tasty #sushilife #sushitime #sushiroll #sushine #food #sushidate #sushitessa #sushis #sushiart #sushinight #sushitei #asianfood #wasabi #japanese #sushilovers #sushiman #sushishop #sushibar #asian #sashimi #sushi #nigiri #rolls #sushiporn #sushilove #鮨
2024-08-12
  • 蜜柑鯛