2023-02-11
🇸🇬CP值高街坊星馬菜🇸🇬-最近心思思想食吓星馬菜 所以㨂咗呢間街坊價 又有氣氛嘅餐廳😉 佢有室外同室內座 如果坐出面仲有得玩吓飛鏢機添 夠哂氣氛☺️-🍞南洋咖吔多士 $48多士烤得啱啱好 香脆但唔會𠝹口 中間有牛油同咖哋 又香又滑 唔錯😙-🍢雜綿串燒 $98我地叫咗豬牛同雞各兩串 燒得唔錯 外層焦香而入面都仲有保持肉汁 加上用咗幾多香料 所以好惹味 再加上花生醬就更加多層次 而且份量十足 叫得過😋-🐥新加坡海南雞飯 $88雞肉幾滑 而且都算份量多😛 而飯都食得出雞油同香料嘅味道 好夾😚 雞湯唔會太鹹同太油 反而係清清地有少少雞油嘅香 同埋入面都有豆腐等材料😘-🍜新加坡魚蛋喇沙麵 $68呢款喇沙係行平實中間路線 唔會過份放重咗喺辣/香料或者椰漿任何一邊 反而幾balanced 入口幾順 而魚蛋都大大粒 幾抵食🙌🏻-
🍞南洋咖吔多士 $48
🍢雜綿串燒 $98