2019-06-08 38 瀏覽
餐廳裝修唔錯坐得好舒服啲,夠闊落餐牌上面顯示嘅菜式嘅選擇亦都唔少當晚仲有一個特別嘅晚餐嗰個係鵝肝配左牛扒,配上心太軟做甜品望落幾吸引所以就叫咗一份餐廳會因應你嘅人數份量比唔同款式嘅包你我哋有嘅係黑糖包同埋蒜蓉包兩個烘熱左之後都幾好食沙律吧嗰度啲沙律菜非常之新鮮而且選擇都叫做唔少。當中仲會久唔久轉下新款啲一樣野我幾欣賞。不得不提係佢整好咗嘅青口真係非常之鮮甜同埋隻隻都係大隻先講下個牛扒牛扒叫咗三成熟但係就出到嚟嘅效果唔算太過理想因為有啲過熟而且個鵝肝亦都唔夠香所以整體來講只係叫做合格然之後我哋仲叫咗一個香煎鱈魚扒佢係放左係一個岩鹽磚嘅上邊所以食落去係比較鹹一啲不過條魚煎得好香口,好食,反而我最最最最欣賞嘅係佢啲配菜佢啲配菜炒得非常之後令我吃過不停最後仲配上一個甜品心太軟令我呢一個晚餐食得非常之豐富另外不得不讚店舖嘅店員非常之有禮貌而且仲會主動斟水呢樣野真係唔多餐廳會做得到呢個絕對值得加分
餐廳裝修唔錯坐得好舒服啲,夠闊落

餐牌上面顯示嘅菜式嘅選擇亦都唔少

不得不提係佢整好咗嘅青口真係非常之鮮甜同埋隻隻都係大隻