餐廳: 鹿悅日本餐廳
資訊:

2021-08-03 3789 瀏覽
我真係超中意係grand Hyatt 入面既餐廳,水準好高,價錢親切。係個位置好吾就腳,一定要塞車至入到黎…sigh….食物我都懶得影,因為係第三次黎,入左個new world club,a la carte 85折,我自己都覺得平到吾好意思,食餐晚餐3千蚊霸人哋張卡位4個鐘….我想講點解個餐牌會甘殘甘dirty….汗…一定要叫seasonal chef recommendation ,刺身,甜味新鮮厚切,自己一定買吾到,果啲homakase呃人既,出返黎5星酒店食刺身啦⋯⋯吾係呢啲地方根本拎唔到呢種上乘貨式。天婦羅…..ummm… can skip…條日本鰻魚540大元,好貴好有日本的味道,好滑好滑。個sake list完全無驚喜,明既,親民價。有折可以不斷去,無折食set我都覺得抵,懷石料理至收千八。位既setting 好好,完全吾迫,隔得好開,今時今日仲有收3千蚊餐飯但係聽到隔離枱講咩既餐廳可以blacklisted