2022-04-16 537 瀏覽
一路都想試呢間cafe 好耐 見原來北角呢邊都有 就黎試下 黎到等左應該十分鐘左右就有位 ✨煙雞肉墨西哥餅 $62有四塊 唔算好大塊 好似薄餅咁嘅但係佢啲料就夾左喺中間 有雞 墨西哥椒同洋蔥 雞真係有煙燻嘅味道 👍 加上有少少辣味 點埋sour cream 酸酸辣辣咁幾惹味又開胃😋✨蒜片辣椒蟹肉蟹籽天使麵 $88蟹肉都幾多 有啲海水味🦀 麵條煮得都軟硬適中 好多蒜片👍👍但唔覺得有辣味😂✨黑椒牛肉多士配薯條 $78薯條都幾多 唔算話炸到勁脆 有懷疑佢係咪焗嘅🤔🤔 調味都幾好 好香香草味 😋 個多士芥末味都幾勁 有啲攻鼻🙈🙈✨Cappuccino $36咖啡普通冇乜咖啡味 😅 野食比較好🤣總括黎講野食都幾好食而且覺得價錢都唔算貴幾抵食 仲唔洗加一服務費 不過每樣野嘅份量都唔係好多 🙈 我地叫左三樣野但男朋友食完好似都唔係十分飽🙈🙈 環境方面都好舒服 我地兩個人但咁啱到我地係張四人枱都照比我地坐所以坐得好鬆動 🥰 佢成日出面都有人排隊所以用餐時間係90分鐘 不過我覺得好夠 因為佢上菜都好快👍味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$130✅再幫襯

✨煙雞肉墨西哥餅 $62

✨蒜片辣椒蟹肉蟹籽天使麵 $88