2023-08-04 100 瀏覽
♡每一篇都係很用心寫的食評♡⑅◡̈*!!✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍旺角區:TAP-The Ale Project ✿前排👧🏻自己同朋友去咗旅行搞到👦🏻嬲嬲!所以一返到嚟就即刻帶👦🏻去食好西氹番佢✿✨!!菜式推介!!✨ 🍔TAP’s smash burger $108佢個汁好好味✨而且佢夠牛好大塊,好Juice🥰同埋佢所有嘅材料都好新鮮配搭得啱啱好~好食好食!🍝白布蘑菇意 $86覺得佢個名好得意🙈🙈🙈而且呢佢嗰個意粉嘅味道調配得幾好~但係如果稍微想佢進步嘅,就係覺得個汁太濃啦食到有啲頸渴🤣🤣🍺1842 Island $80 佢嘅酒精濃度都有8%如果想要少少飲醉嘅感覺呢個就好適合啦😽同埋佢都係比較smooth~所以即使酒精濃度高但都好易入口! ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✨小編評價✨👧🏻: 好鍾意呢間舖頭嘅手工啤酒~呢間餐廳仲有唔少嘅Boardgame比大家留低玩👦🏻:Snacks and beer are the best combinationnnnn✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍餐廳評分:味道:💗💗💗💗💗價錢:💗💗💗

♡每一篇都係很用心寫的食評♡⑅◡̈*!!
📍旺角區:TAP-The Ale Project

前排👧🏻自己同朋友去咗旅行
搞到👦🏻嬲嬲!
所以一返到嚟就即刻帶👦🏻去食好西氹番佢

✨!!菜式推介!!✨
🍔TAP’s smash burger $108
佢個汁好好味✨
而且佢夠牛好大塊,好Juice🥰
同埋佢所有嘅材料都好新鮮配搭得啱啱好~
好食好食!

🍝白布蘑菇意 $86
覺得佢個名好得意🙈🙈🙈
而且呢佢嗰個意粉嘅味道調配得幾好~
但係如果稍微想佢進步嘅,就係覺得個汁太濃啦
食到有啲頸渴🤣🤣

🍺1842 Island $80
佢嘅酒精濃度都有8%
如果想要少少飲醉嘅感覺呢個就好適合啦😽
同埋佢都係比較smooth~
所以即使酒精濃度高但都好易入口!

✨小編評價✨
👧🏻: 好鍾意呢間舖頭嘅手工啤酒~
呢間餐廳仲有唔少嘅Boardgame比大家留低玩

CP值:💰💰💰 💰💰
回頭率:95%
地址
📍旺角黑布街19號地舖

👧🏻👦🏻我哋係一對成日周圍食嘢嘅couple,
希望可以分享更加多好食嘅嘢俾大家!😋💗✨

#852foodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodieblogger #hkfoods #food #foodiehk #foodstagram #美食 #美食推薦 #美食日記 #香港美食 #香港好去處 #情侶好去處 #觀塘美食 #旺角美食 #荃灣美食 #尖沙咀美食 #太子美食 #couplefood