2022-05-27 905 瀏覽
🍽Banchan & Cook(時代廣場)———————————————🐈:呢間想食好耐,一個人好快有得入座喇🤭。餐廳好靚啊好想打卡,但太多人我唔好意思影🫣。餐廳環境舒服,出餐速度快,唔錯!———————————————🌟 牛肝菌蛋包飯店員會好細心等我影咗張相先再幫我用餐刀𠝹開蛋嘅外皮,見到啲蛋漿滲出嚟就即刻覺得好肚餓🥰。蛋包飯入面本身無汁,所以一定要撈好香嘅牛肝菌一齊食。_🌟 泡菜豬肉煎餅煎得好脆口,餅底薄薄的,豬肉好入味,配搭泡菜同酸酸甜甜嘅汁好夾好好味!推介大家試呢個👍🏻,好香口食唔停,一個人都會食得哂!_🌟 韓式雜莓牛角包窩夫發覺呢排都好多餐廳有出牛角包窩夫,我暫時覺得呢間整得比較好食,維持到牛角包嘅鬆脆。雜莓、蜜糖、清淡嘅cream,超好味同賣相好吸引!推介!_🌟 焦糖脆脆鮮奶咖啡(凍)見到焦糖脆脆就忍唔住叫,好好味啊🥰🥰,利申本身好食得甜嘢,都係碎冰上,咖啡夠香濃!———————————————#銅鑼灣美食 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食 #食好西 #hkg🇭🇰 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodstagrams
🍽Banchan & Cook(時代廣場)

🌟 牛肝菌蛋包飯

🌟 泡菜豬肉煎餅

🌟 韓式雜莓牛角包窩夫

_

🌟 焦糖脆脆鮮奶咖啡(凍)

———————————————

#銅鑼灣美食 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食 #食好西 #hkg🇭🇰 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodstagrams #foodlover #hkfoodlover #foodshare #igfood
#omurice #friedchicken #koreacafe #cafe #croffle
  • 韓式雜莓牛角包窩夫