2023-12-12 13 瀏覽
聖誕節🎄每個商場都充滿濃厚嘅聖誕氣氛!我幫小朋友報了個聖誕cupcakes 工作坊🤩去到導師已經一早安排咗準備所需嘅物品,大人同小朋友著咗圍裙同洗乾淨隻手就可以開始喇🤗🤗一開頭有少少難度,蛋白同蛋黃分開,小朋友手仔細,大人要從旁協助,之後就落少少糖喺蛋白度,用攪拌器打蛋白,打到硬身👍🏻👍🏻再加蛋黃就可以拎去焗喇🤗🤗過程一啲都唔複雜,小朋友好易上手,而且好enjoy過程,導師講解得好清楚,同埋好照顧小朋友,對完全唔識整嘢食嘅人都毫無壓力😂😂最後加cream同朱古力粉就完成喇!小朋友超有成功感😊😊15/12 前報2個聖誕烘焙課程,即時有7折優惠‼️烘焙課程包一杯飲品,等焗途中同整完之後,都可以去波波池度玩,小朋友好開心嘅一日❤️

最後加cream同朱古力粉就完成喇!小朋友超有成功感😊😊

15/12 前報2個聖誕烘焙課程,即時有7折優惠‼️