2024-04-29 913 瀏覽
荔枝角出名多野食 今日放工就黎到D2 Place 唔知食咩好 結果入左間食越南野既餐廳 食物很不錯而且係中價,所以推一下! 餐廳的裝修簡約又舒適。菜單上好多選擇 仲有抵食既二人餐同四人餐 !! 特別喜歡香煎鵝肝青蘋果米紙卷好fresh好好食鵝肝的口感豐富搭配上青蘋果的脆爽,再包在係米紙,口感好新穎,出奇地夾!!椰汁叻沙葉燴青口伴炸油條,店員話呢個係非常受歡迎既菜, 以椰汁為基礎,燉煮出濃郁既叻沙湯底,青口的鮮美同炸油炸鬼既脆卜卜相互融合,係咁將油炸鬼店落去d椰汁, 原來又幾好食喎!如果鐘意海鮮, 海防鮮蟹肉湯檬都可以一戰. 睇相都見到好多蟹肉同埋湯底咁深色, 足料呀!最後就係dessert, 個樣好精緻做得好吸引呢!! 芋圓椰汁凍, 見到好大舊奶凍, 同埋好多西米水果, 芋圓仲要係心形架, 入口幾煙un, 不錯. 不過我更喜歡薑汁燉蛋, 蛋香十足! 睇得出店家好有心機整甜品, 值得支持!

菜單上好多選擇 仲有抵食既二人餐同四人餐 !!

特別喜歡香煎鵝肝青蘋果米紙卷

好fresh好好食

椰汁叻沙葉燴青口伴炸油條,店員話呢個係非常受歡迎既菜,

2024-01-29