2020-03-15
朋友話帶我去食好西, 之後黎到觀塘就上左呢度啦, 未入去已經感受到係黃店, 然後睇餐牌見到d食物吸引到我😍入到去仲見到好多文宣!環境都幾舒適, 夠寬敞企理, 感覺不錯。✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧【丼瀛特選丼】第一次見到呢杯丼, 內心感受到份量超多, 當中有帶子、三文魚、三文魚腩、擺位又靚, 就咁睇落去都覺得好靚, 另一方面丼飯同刺身既份量剛好, 唔會好似出面d咁, 食完刺身之後仲會食剩大量醋飯, 大力推!✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧【三文魚腩海膽卷(4件)】呢度既三文魚腩味道都算幾好, 冇雪藏味得黎仲有鮮味, 又夠厚, 食得好過癮, 海膽份量充足, 帶有鮮甜味, 唔會苦亦都唔會腥。 ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧【流心芝士漢堡扒(2件)】一口咬落去d芝士爆晒出黎, 連埋漢堡扒口感極讚!✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧【日本蕃薯】咬落既口感好似蕃薯同芋頭之間, 食起上黎唔似薯, 又唔似芋。✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧【天龍卷(4件)】嘩...壽司中間係炸蝦, 隻蝦都幾大隻, 鋪上火炙三文魚同三文魚籽, 加埋千島醬, 味道岩岩好唔油膩, 入黎食野我推叫呢樣。✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧環境: 4/5服務: 4/5賣相: 4/5味道: 4/
【丼瀛特選丼】
【三文魚腩海膽卷(4件)】
【流心芝士漢堡扒(2件)】
一口咬落去d芝士爆晒出黎, 連埋漢堡扒口感極讚!
【日本蕃薯】
【天龍卷(4件)】