2011-06-03
都好耐無黎依間野食野, 今次試下個套餐(未試過), 係一個2人晚市套餐.跟上枱次序:******************************先黎左2大碗河粉. 真係好大碗, 我好少見到有咁大碗既. 睇相可能唔覺. 真係實物果碗好大. D雞絲都OK, 不過都係鐘意D河粉同湯多D, 可能係我個人喜好, 我鐘意食D軟滑河粉, 而D湯要多同夠濃.******************************跟住先上D餸:先黎一碟西蘭花抄由魚片, D由魚片幾爽口.再黎一碟春卷同猪肉片, 跟一碟生既菜. 不過我地都無用到D菜, 就咁食D春卷同猪肉片. 唔覺得太特別.最後黎一碟燒蝦. 依個OK好食. 襯熱食好食D.******************************跟餐有甜品, 係凍左D, 一般.******************************叫左2杯野飲:我飲果杯有雪糕, 係加左雪糕球同椰汁既野飲, 裡面有D紅豆, 綠色既硬硬地既一條條既野, 同埋底下仲有D野咁. 唔好意思, 我真係好少飲依D野. 所以唔知果D野叫咩名.我朋友飲果杯係黃黃地色既野.**************
跟住先上D餸:
先黎一碟西蘭花抄由魚片, D由魚片幾爽口.
最後黎一碟燒蝦. 依個OK好食. 襯熱食好食D.
跟餐有甜品, 係凍左D, 一般.
叫左2杯野飲:
我朋友飲果杯係黃黃地色既野.
結論:
雖然味道都十分一般, 不過唔知點解我會有想再去既諗法.
環境:
(好多卡位坐)
(雖然唔見有乜裝飾, 不過有270度既街景睇, 個窗好大下.)
(果度有D無聲既電視睇, 播TVB.)
(個廚房係半開放, D煙時不時攻出黎.)