2023-07-08
剛剛喺Donki買嘢,派咗張傳單入去鮮選壽司堂食會送刺身,就同🤴🏻入去食飯啦!😄😄我陪🤴🏻剛剛掃咗街,所以唔點咁多嘢啦,同埋睇埋個價錢有啲揀唔落手😥😥~~~茶包~~~之前綠茶粉變咗做大大嘅茶包,以為好抵但飲落又苦又澀,仲要茶味係口腔停留好耐,唔識欣賞🥵🥵,飲咗兩杯特登抽起寧願淨係飲水😔😔~~~免費刺身~~~以人頭計共有2塊三文魚、2隻赤蝦+ 4塊生八爪魚片☺️☺️,三文魚同赤蝦都好新鮮,生八爪魚片好軟身同埋有啲難咬😶😶~~~櫻花🌸海老 鮮白飯魚~~~新款式壽司,櫻花海老雖然有海蝦味有啲乾乾地😗😗,白飯魚壽司就滑捋捋極濕潤,同海老有強烈嘅對比😙😙~~~藍鰭吞拿魚拼盤~~~王牌產品,吞拿魚入口即溶,油脂豐富,溶化喺舌頭上,要靜默1分鐘慢慢享受😋😋~~~烤日本牛里脊肉套餐~~~好貴😕😕!要$80得3舊但🤴🏻想食冇計😅😅,可惜牛味一般醬汁亦一般,超唔抵😑😑~~~開心果蛋糕🍰~~~超級細舊,手指大少少😐😐,開心果味一般但會feel到有少少開心果碎!😀😀~~~北海道牛奶雪糕🍦~~~超滑、超重奶味,有少少高級奶粉嘅口感!☺️☺️
~~~茶包~~~
~~~免費刺身~~~
~~~櫻花🌸海老 鮮白飯魚~~~
~~~藍鰭吞拿魚拼盤~~~
~~~烤日本牛里脊肉套餐~~~
好貴😕😕!要$80得3舊但🤴🏻想食冇計😅😅,
可惜牛味一般醬汁亦一般,超唔抵😑😑
~~~開心果蛋糕🍰~~~
~~~北海道牛奶雪糕🍦~~~
超滑、超重奶味,有少少高級奶粉嘅口感!☺️☺️