2023-01-07 892 瀏覽
今日諗住食牛排慶祝下 之前聽朋友講呢間唔錯 就book 左😋✨Dry aged 28-day USDA Prime 390-Day Grain Fed Flat $368呢個係menu 上面冇嘅 侍應問完我地係第一次黎嘅時候介紹menu 嘅時候話比我地知有😆 呢個好食 肉味濃郁之餘仲有啲炭燒咁嘅味 保留到啲肉汁👍 推薦一試 👍 薯蓉唔算好綿滑但幾香牛油味😋✨Black Jack Flat Iron Steak $248呢個相對上覺得比較一般🙈🙈 啲汁太多太搶 蓋過左啲肉味 而啲汁就比較似係喼汁/燒烤汁嗰啲味咁 唔太推介呢個🙈🙈✨Fries $0都算外脆內軟 好香黑松露味 仲可以無限添 好正😆😆🍹Rosemary Mojito $75好清新 食完咁多肉同薯條飲好啱😆🍺Really Dirty Lemonade $75幾香whisky 味 都有啲酸酸地咁 都幾好飲總括黎講dry aged 係幾唔錯嘅😋 野飲都幾好 👍 環境方面都坐得幾舒服嘅 不過因為多人食就唔坐得耐 坐左一個鐘左右就要走味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$420

✨Fries $0

抵食❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$420
  • USDA Prime 390 days Grain Fed Flat Iron