2020-09-21 2515 瀏覽
限聚令一解禁即刻就走去食,諗住好多人會出山點知又唔係喎 🤣🤣 打訂位仲唔駛訂實有位添一來因為早,6:00 就到,去到係第一檯客,老闆連熱針同消毒 gel 都仲未揾返出嚟 😂😂😂可能限聚令耐餐廳少人幫襯外賣,所以第一次幫襯啲雞有啲雪藏味,但還接受到。隔幾星期有朋自遠方來,帶台灣朋友再嚐一次,呢次味道正尚9返,台灣朋友都好滿意 👍👍有位女侍應好好,唔知係咪家庭生意,事事上心,又提我哋用咩火路,又叫我哋落定火鍋料,招呼好好,但第二次坐樓上,有個染髮靚仔,可能係 part time 就有啲甩漏,仲將我哋個雞煲咗比遲嚟嗰檯客 😅😅食物非常可以,飲品又任攞,仲有竹蔗茅根揀,真心推介比朋友 👍👍👍