2023-10-22
如果想食韓國嘢 當然要食下依間Yadllie Plate啦😋食物款式又多 質素高 面且環境同服裝質素都好好👍🏻白切五花腩其中一個必點嘅菜式🥳 厚切五花腩上枱時 仲會配埋一個蒸爐 可以隔水加熱大概5-10分鐘 就可以熱辣辣咁食啦🤟🏼海軍醬油湯鍋(八爪魚)(韓式辣醬湯底)嘩 見到咁大條又咁新鮮嘅八爪魚 真係流哂口水🤩 咬落好爽口 唔會韌 食得出好新鮮🥰另外個湯鍋仲有好多配料 中意食部隊鍋嘅朋友仔一定唔可以錯過😊芝士蟹子蛋捲依個蛋捲好足料 好多蟹籽同埋芝士 超級配合🤣 食落啖啖都超滿足🥳而且份量都多 蛋味好香濃🫡藍橙荔枝梳打&漢江麥啤嘢飲方面都好多選擇🫡而我地就叫咗一杯梳打一支啤酒😛 藍橙荔枝梳打除咗打卡able之外 仲好有淡淡嘅荔枝味 甜度啱啱好🥳 而啤酒相對上 酒精味唔會太濃 適合啲唔太飲酒嘅朋友仔🤓
白切五花腩
海軍醬油湯鍋(八爪魚)(韓式辣醬湯底)
芝士蟹子蛋捲
藍橙荔枝梳打&漢江麥啤