2017-07-23 1195 瀏覽
想食好耐,今日有同事last day訂左枱。訂枱個陣講明有限時間,第一輪7點至8點半,我地早左成個鐘上去佢地都比我地入坐,坐位唔算多 但都唔會好迫,開放式bar枱感覺好舒服。我地六個人揀左六樣野• Showboard Salad好fresh,係我鍾意既菠菜,南瓜烤過,重有Salame,蝦,蛋,重配有煮過既芝士醬。個人鍾意!• Garlicky Truffle Fries薯條本身普普通通,唔太特別。不過上面有cream cheese同埋配有好香既松露醬算係加分。• Double-grilled Cheese Burger好大個,兩塊beef patty中間夾住片烤過既芝士,肉好juicy,芝士好脆食落去都有芝士味,旁邊既薯條都好受歡迎• Mad Dog都好大份,中間係夾有一條熱狗腸,烤芝士同沙律醬mix菜,一樣好大份。不過理個冇食到,感覺burger吸引啲。• Carbonara Pie依然係好大份,烤過既cheese絕對吸引,而且好香,可能焗過既關係,冇咩醬? 不過味道都可以,大家都話好食• Shrimp & Crab Pasta已經傾到唔記得影相,個人覺得好濃既龍蝦汁味。同埋真係有
想食好耐,今日有同事last day訂左枱。

我地六個人揀左六樣野
• Showboard Salad
個人鍾意!
Showboard  salad

• Garlicky Truffle Fries
Garlicky  truffle  fries

Double-grilled  cheese  burger

• Mad Dog
Mad  dog

• Carbonara Pie
Carbonara  pie

• Shrimp & Crab Pasta
已經傾到唔記得影相,個人覺得好濃既龍蝦汁味。同埋真係有shrimp同crab係入面。

• Blueberry Ice
杯入面有藍莓,紅莓,檸檬,橙,兩條有藍莓汁既冰條,重有一壺藍莓汁。好飲,就算放耐左都唔會變淡。

最後,餐廳既員工都好樂意解釋同介紹食物。同埋想食記得早啲訂位,因為好快就滿坐。
2017-07-21
Showboard  salad