2023-07-25 89 瀏覽
朋友生日帶左佢黎February 慶生!呢到好有Feel,餐廳做緊各式各樣嘅Promotion,上到去已有唔少人Happy Hour 緊~炸魚薯條份量多,而且好香脆。千島醬蟹肉海鮮薄餅最鐘意佢夠皮薄多料,千島醬配上蟹肉海鮮冇得輸!如果鐘意打卡又鐘意食肉就一定要叫德國咸豬手!大大隻鹹豬手係你面前點火,感覺都幾震撼,影好相之後店員會幫我地切番細件,份量好多,豬手外皮好脆!好濃蛋香味嘅法式焦糖燉蛋加上有店員親手寫嘅生日祝福為我地成個生日飯作左個完美嘅結尾💗#Promotion 而家餐廳仲做緊優惠,Cocktail 逢星期2/4/6都有半價優惠,啤酒Happy Hour 仲延長到晚上8點。仲有一樣係訂位4人以上可以有7折優惠,即刻覺得抵上加抵!🤩

#Promotion