2022-12-14 781 瀏覽
行過好多次,都未入過呢一間西餐廳今日諗唔到食乜嘢終於到入咗去試吓入到去入邊好寬敞 枱與枱之間空間都好闊坐得舒適 我哋今日點咗兩個set lunchLunch set選擇種類都算多Set lunch包了飲品同甜品熱檸檬茶,不得不讚 近年來的餐廳啲檸檬都不太好,帶苦澀而且好酸 呢度嘅檸檬茶不苦澀 而且檸檬有香味 不錯Starter我點了Popcorn chicken,粉漿不會太厚 邊食邊等主菜以我朋友點了南瓜湯 也很creamy主菜點了紐西蘭肉眼配薯菜 肉眼扒香濃肉味有𡁻頭 另一個主菜點了蘑菇pizza 熱辣辣上碟 芝士拉絲 蘑菇味香濃 而且點睛之處係佢落咗新鮮garlic 令香味更加濃郁甜品係焦糖燉蛋 外面脆卜卜 裏面嘅蛋香甜濃厚 好滿足❤️Overall餐廳性價比都高,而且12:00開始已經有happy hour ,很值得再來🌹
行過好多次,都未入過呢一間西餐廳
今日諗唔到食乜嘢終於到入咗去試吓

Lunch set選擇種類都算多