喺Fineprint嚐到一頓好嘢,讓我話你知點解!首先,嚟個pretzel bread with Gouda cheese啦,佢個表面烤到金黃微脆,層次分明,真係好吸引人。但係食落,啱啱!噢!佢雖然未必做到傳統pretzel嗰種扎實嘅口感,得啖氣,少咗啲咸香,不過加咗Gouda cheese之後有個獨特香味,真係幾正。個人覺得,如果唔係追求特別嘅德國風味,佢都算得上係一個不錯嘅選擇 話說番個double chocolate muffin, 哎吔,食得我心花怒放🌺!啲巧克力豐富得嚟,又唔會甜過頭,尤其係啲濕潤度啱哂嘴,一啖一啖嘅滿足感,係好難用言語形容㗎。亦都推介Ricotta Toast ,配上滑溜嘅ricotta cheese同鮮果,食落好有層次,美味爆燈💡!咖啡控嘅你仲可以試下佢哋嘅coffee,啱啲欣賞較淡雅風味嘅朋友。如果你想搵間放鬆、得閒品嚐悠閒早餐嘅地方,呢度值得你嚟。Fineprint除咗食物質素之外,氣氛都好舒服,講真,響喧嘩嘅城市中,能夠有呢樣細水長流嘅享受,真係好珍貴👍。下回過嚟,我一定會再嚐埋其他款式,同埋再撲個muffin!