尖東站K 11個food Court 聽過好多人都講過話正,上timeout睇過D介紹,點知原來係2019年,宜家已經變晒。月頭放假終於有機會過海,要搭東鐵線先至叫做近啲,搭地鐵原線真係要行好遠,。老婆一齊放假,邀請我一齊去行街街唔係買LV。老婆話來到一場來到唔好食記,最近佢成日玩小紅書見到有介紹呢間野,要自己位,見佢個Menu都幾精緻於是試下。老婆叫咗個蟹湯麵都唔錯,個湯好濃,香港仔有記廠嘅麵都好新鮮,超正!彈牙同掛汁,我就叫咗個溫泉蛋鮑魚飯,嘩!鮑魚雖然唔係好大隻但食得出有用汁水炆過,D煙肉同溫泉蛋撈埋認真從來冇試過咁嘅配搭~~好過癮店員力推又送麻辣油比我哋試下,我結果試埋個麻辣蝦餃,希望當日唔好阻住佢做嘢
從來冇試過咁嘅配搭~~好過癮
溫泉蛋鮑魚煙肉飯
溫泉蛋鮑魚煙肉脆脆飯
題外話/補充資料: Food court 野食咁有質素要讚
2023-12-01
5 分鐘 (堂食)
溫泉蛋鮑魚煙肉飯
溫泉蛋鮑魚煙肉脆脆飯
  • 溫泉蛋鮑魚脆脆飯、麻辣蝦餃