2022-06-12
無論店舖裝修抑或係餐具,都係以Tiffany Blue 顏色為主,入到去已經感受到充滿住打卡嘅氛圍😆食後感💁🏼♀️藤椒無骨鳳爪 $68餐牌上嘅廚師推介之一,食落果然有驚喜,美味嘅麻香醬汁配上無骨鳳爪,會令人食完一隻又一隻,開胃之選酸辣土豆絲 $58表現平平嘅一碟土頭絲,唔差但未有太大特色大盆花菜 $98好有鑊氣嘅一碟花菜,食得出師傅落足心機炒,難怪餐牌上有廚師推介嘅logo,絕對值得一試姚姚酸菜魚拼水煮牛肉 $308以招牌嘅雙拼大鍋上枱,份量十足,食落係一種fusion感覺嘅酸菜魚同水煮牛嘅味道,唔會太麻太油,比較迎合香港人口味嘅煮法 彩虹烏龍冰粉 $48以烏龍茶做嘅冰粉好有特色,唔會太甜清清地,不過配料有d搶過左烏龍茶冰粉嘅味道,而且味道未算好夾,有少少失望總結➡️食物味道平均不錯,鍾意打卡嘅你會好喜歡,不過如果係辣癮起的話未必治到條麻辣癮😆💰哩間餐廳可以用商場coupon, 每$200減$100,用coupon食係抵嘅👍🏻
食後感💁🏼♀️
酸辣土豆絲 $58
表現平平嘅一碟土頭絲,唔差但未有太大特色
大盆花菜 $98
姚姚酸菜魚拼水煮牛肉