2021-12-04 429 瀏覽
晏就12點開門就已經有幾枱客人~店內已經佈置好聖誕飾物🎁仲有幾隻大熊啤啤可以抱抱🤪🌸Sakekura $128🍸少女系粉紅色高杯!用上鹽漬櫻花,味道鹹鹹甜甜咁,混合伏特加及清油🦪Grill Oyster Duo Sea Urchin & Squid Ink Sauce $76海膽汁及墨魚汁燒蠔擺碟幾靚,用咗貝殼盛裝著燒蠔,海膽汁同墨魚汁感覺好唔同,一個清新一個好鮮🍖Buta-Morunos Iberico, Picada Sauce$88十勝黑毛豚肉燒 彼卡他醬份量都幾多嘅十勝黑毛豚肉燒!唔會太肥膩,配合旁邊嘅蒜蓉醬一齊食都唔錯🍊Jumbo Hokkaido Scallop Ceviche $138柑橘果汁浸漬珍寶北海道帶子柑橘果汁酸酸甜甜,烤北海道帶子帶點焦香感,肉質甜甜的Seared Monkfish Liver, Alfonso Sherry Vinaigrette  $98蒸鮟鱇魚肝,羅勒些利酒醋漬汁🍖Black Angus Ribeye Steak in Pink Peppercorn Cream Sauce $228黑安格斯肉眼牛扒配粉紅胡椒忌廉汁我咃揀咗5成熟,肉質厚肉都
Sakekura
🌸Sakekura $128
🍸少女系粉紅色高杯!
用上鹽漬櫻花,味道鹹鹹甜甜咁,混合伏特加及清油
燒蠍
海膽汁及墨魚汁燒蠔
擺碟幾靚,用咗貝殼盛裝著燒蠔,
海膽汁同墨魚汁感覺好唔同,一個清新一個好鮮
十勝黑毛豚肉燒
十勝黑毛豚肉燒 彼卡他醬

🍊
柑橘果汁浸漬珍寶北海道帶子
柑橘果汁酸酸甜甜,烤北海道帶子帶點焦香感,肉質甜甜

蒸鮟鱇魚肝,羅勒些利酒醋漬汁
黑安格斯肉眼牛扒配粉紅胡椒忌廉汁
我咃揀咗5成熟,肉質厚肉都幾軟腍好入味,粉紅胡椒粒好可愛無辣味的
🍟估唔到喺配薯條,份量都幾多!
黑安格斯肉眼牛扒配粉紅胡椒忌廉汁
🥖Churros with Chocolate Dip $58
炸西班牙油條配朱古力醬
🍫外層佈滿糖份同肉桂粉,炸得脆卜卜,裡面比較軟熟,一定一定要淋朱古力醬啊!

🍹Virgin Sangria $50
Non-alcohol感覺似Fruit Punch
Sakekura
燒蠍
十勝黑毛豚肉燒
炸西班牙油條配朱古力醬
  • Black Angus Ribeye Steak in Pink Peppercorn Cream Sauce
  • Churros with Chocolate Dip
  • Jumbo Hokkaido Scallop Ceviche
  • 柑橘果汁浸漬珍寶北海道帶子
  • Buta-Morunos Iberico
  • Picada Sauce
  • 十勝黑毛豚肉燒 彼卡他醬
  • 海膽汁及墨魚汁燒蠔
  • Grill Oyster Duo Sea Urchin & Squid Ink Sauce