2024-11-08
今次試咗幾款美食,真係食到心花怒放!😋 一齊嚟睇下呢啲菜式有咩特別之處啦!---#### 脆皮阿根廷雞 🍗呢隻脆皮阿根廷雞真係一絕!外皮炸到金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁,簡直係完美搭配!每一口都令人回味無窮,搭配啲香草醬更添風味,實在唔可以錯過!---#### 精美英式炸魚薯條配他他醬 🍟呢個英式炸魚薯條真係好有水準!魚肉外脆內嫩,搭配香脆薯條,仲有他他醬提升咗整體味道,食落去好滿足!每一口都好有英倫風情,令我忍唔住想再來一份!---#### 蒜蓉蝦/Gambas 🍤呢個蒜蓉蝦真係令人一試成主顧!蝦肉鮮甜,蒜蓉香味濃郁,簡單但絕對好味,搭配啲麵包仲可以將醬汁一掃而空,真係太好味啦!---#### 奶凍配水果蜜餞 🍮最後呢個奶凍,滑得來真係無得輸!配上水果蜜餞,酸酸甜甜,口感超正,完美作為甜品嘅收尾!每一口都係幸福感爆棚!---食完呢幾樣,真係食到心滿意足!下次一定要再嚟試多啲!🥳
#### 脆皮阿根廷雞 🍗
#### 精美英式炸魚薯條配他他醬 🍟
#### 蒜蓉蝦/Gambas 🍤
#### 奶凍配水果蜜餞 🍮
---
食完呢幾樣,真係食到心滿意足!下次一定要再嚟試多啲!🥳