2021-03-02
19/2/2021 Fri 朋友訂左Say Cheese, 好耐無去呢邊食飯.星期五晚7點幾, 無咩人, 兩個人可以任揀位坐, 我地坐左最入面卡位. 好舒服又隱秘.講食物之前, 讚下SERVICE先, 所有服務員都好有禮貌, 唔該前唔該後, 令我好深印象.當晚揀左個$368套餐, 食物質素水準都唔錯.紫薯忌廉湯好特別, 平時外面比較少飲到, 味道較清淡, 都幾好飲.紐西蘭肉眼扒10oz配新鮮薯條, 肉眼扒都幾厚, 唔會好薄,我地要medium 都粉紅同JUICY!黑松露芝士雜菌意大利飯, 係接近清碟O既.Movenpick朱古力雪糕好好味, 飲品 凍o 茶正常.我地不停傾, 太投入, 無影相, 同時食得超級慢,服務員都成日過泥加水, 而且個個都好有禮貌!坐到快9:30pm (堂食限收十點), 有個店長(?)見我地未食晒個扒+意大利飯+薯條,過泥關心係咪D野唔好食, 我話唔係呀, 野食OKAY, 係我地掛住傾偈, 同埋都真係食唔晒,然後我有同佢講, 佢同服務員都好有禮貌!讚!佢表示之前果批店員服務態度差, 俾人投訴, 已經換過一批, 依家呢個時世, 大家都艱難, 希望做返好, 吸引返D
當晚揀左個$368套餐, 食物質素水準都唔錯.
我地要medium 都粉紅同JUICY!
黑松露芝士雜菌意大利飯, 係接近清碟O既.
Movenpick朱古力雪糕好好味, 飲品 凍o 茶正常.
我地不停傾, 太投入, 無影相, 同時食得超級慢,
服務員都成日過泥加水, 而且個個都好有禮貌!
然後我有同佢講, 佢同服務員都好有禮貌!讚!
大家都艱難, 希望做返好, 吸引返D客回頭.
我自己覺得呢度環境寬敞, 價錢唔貴, menu算多選擇,
大家經過可以入去試吓^^