餐廳: Verde MAR
資訊:

2024-12-25 0 瀏覽
最近好想食墨西哥菜🇲🇽 因為已經好耐冇食喇!兩三年前嚟過呢間餐廳 覺得好好味 所以趁放大假就帶媽媽嚟食☺️🍀🍽️ Wet Burrito $189食完呢個巨型burrito 真係又飽又溫暖😇 餅皮裡面包咗墨西哥飯、番茄、生菜🥬 肉類可以揀雞或豬,我哋就選擇加多$30蚊upgrade Hanger Steak🥩 啲料真係多到就爆出嚟咁😍🍀🍽️ Avocado Tostada $89牛油果砌成花🌸 靚到唔捨得食🥹 果肉好新鮮 好香牛油果味🥑 下面有玉米片薄脆墊底,所以食落口感唔齋~🍀🍽️ Taco $99Taco可以選擇:Chicken / Pork / Chorizo / Grilled Fish / Fried Fish / Mixed Veggie / Mushroom 🍄 試過兩次之後,都係覺得Chorizo同魚最好味~🍀🍹 Coquito $78好適合冬天飲嘅cocktail❄️ 有rum, coconut milk, egg, cinnamon🥰 有種令你好想返屋企匿入被竇度嘅感覺😆🍀想收到更多美食資訊,請追蹤 @greatfood_grateful
🍽️ Wet Burrito $189

🍽️ Avocado Tostada $89