招聘中
$14,000-$18,000
月薪 (面議)
$18,000-$25,000
月薪 (面議)
餐廳:Häagen-Dazs地點:銅鑼灣皇室堡菜式:雪糕甜品餐牌:餐牌standard,有幾款甜品,雪糕杯,套餐,飲品。 柚子檸檬馬卡龍雪糕凍飲 $69 另加一柚子檸檬馬卡龍係柚子檸檬雪糕拌入柚子檸檬軟心醬同黃色馬卡龍,呢個雪糕底都幾好食,好清新,酸酸甜甜咁。柚子檸檬馬卡龍雪糕凍飲既柚子檸檬味好香滑,甜度適中,入面有一球柚子檸檬馬卡龍雪糕,今次入面就有唔少馬卡龍,都唔錯。面頭有黃色馬卡龍半片無餡同薄荷葉。馬卡龍既檸檬味道就唔突出。飲完唔覺膩。士多啤梨紅桑子馬卡龍雪糕凍飲 $69 另加一士多啤梨紅桑子馬卡龍雪糕係士多啤梨雪糕拌入紅桑子軟心醬同粉紅馬卡龍。杯野飲味道主要係士多啤梨同紅桑子味,味道都唔錯,面頭有半片無餡馬卡龍,質素係可以。呢杯就多一粒新鮮士多啤梨伴薄荷葉。Haaburger Tea Set Offer $75 另加一坐到兩點就見到呢個offer,包一個Haaburger同一杯指定咖啡或茶。可以揀兩款雪糕口味,我揀左夏威夷果仁同柚子檸檬馬卡龍雪糕。兩款雪糕都好食。不過今次好少雪糕,又話增量既,咁唔得喎。另外兩個都係話少。同行友人一個叫士多啤梨紅桑子馬卡龍雪糕加柚子檸檬馬卡龍雪糕
餐廳:Häagen-Dazs
地點:銅鑼灣皇室堡
菜式:雪糕甜品

柚子檸檬馬卡龍雪糕凍飲 $69 另加一

士多啤梨紅桑子馬卡龍雪糕凍飲 $69 另加一

坐到兩點就見到呢個offer,包一個Haaburger同一杯指定咖啡或茶。可以揀兩款雪糕口味,我揀左夏威夷果仁同柚子檸檬馬卡龍雪糕。兩款雪糕都好食。不過今次好少雪糕,又話增量既,咁唔得喎。另外兩個都係話少。同行友人一個叫士多啤梨紅桑子馬卡龍雪糕加柚子檸檬馬卡龍雪糕,另一個叫檸檬雪芭加柚子檸檬馬卡龍雪糕。檸檬雪芭實在太酸,完全唔建議。Häaburger用個紙套裝住,再用碟上,係一個普通包整熱左少少,入面加啲雪糕就完成,今日麵包唔脆。
Häaburger

凍朱古力 (跟餐)

野飲選擇主要係咖啡或者茶。我地都揀左凍朱古力,好多碎冰,有成半杯,面頭有忌廉加朱古力粉。好快就飲完啦,要食冰解渴。
凍朱古力

雖然係咁,不過呢個Haaburger 餐包杯野飲,都算抵。
凍朱古力

今餐叫左呢幾款食品都算抵食,不過Haaburger雪糕份量真係要多d。
星期五下午一點幾兩點唔多人,可以坐到窗邊位,座位都可以。
2023-08-04