2014-10-27 482 瀏覽
HALLOWEEN : 23 OCT - 6 NOV (萬聖節口味, 全部$31, 抵食過平時)B. 血淚 (紅莓醬白朱古力配杏仁脆脆) $31 :睇落好有萬聖節FEEL, 有隻眼, 又紅卜卜. 面層既藍色粒粒係椰絲, 都好襯個白朱古力. 最吸引係隻眼, 一叉入去, d 紅色紅莓醬出哂黎, 夠哂halloween. 個紅莓醬比較酸, 因為配返個好甜既白朱古力味. 一齊食會平衡到. 雪糕內有杏仁脆脆, 好有咬口脆卜卜.C. 捉蟲 (雜莓醬芝士蛋糕) $31 :雜莓醬酸酸甜甜好開胃, 一定要讚個芝士蛋糕, 個味超濃郁, 真係好似食左成啖芝士蛋糕軟身版, 好好味.造型吸引, 唔算好核突, 綠色手掌係曲奇餅.整體味道, 我覺得 (C. 捉蟲) 好味d, 因為芝士蛋糕味濃郁. 但(B. 血淚)味道算好, 但就夠哂玩味 .

B. 血淚 (紅莓醬白朱古力配杏仁脆脆) $31 :

C. 捉蟲 (雜莓醬芝士蛋糕) $31 :

造型吸引, 唔算好核突, 綠色手掌係曲奇餅.

. 但(B. 血淚)味道算好, 但就夠哂玩味
B. 血淚, C 捷蟲
2014-10-25
5 分鐘 (外賣自取)
B. 血淚, C 捷蟲
  • B. 血淚 C 捷蟲