2023-10-27 60 瀏覽
-Alchemy ORIGIN 📍鰂魚涌英皇道979號太古坊太古坊二座地下A號舖-*・゜゚・*:.。..。.:*・'・*:.。. .。.:*・゜゚・*Wohoooo同人食左咁多次Farewell 飯、終於到我啦、冇錯、我終於Resign左啦😹✨今日食依間餐廳裝修好靚、野又好食、推薦推薦🍝 青醬忌廉雞肉長通粉 $99忌廉醬夠濃郁可以包住每條長通粉、雞肉好淋唔鞋、仲差唔多成十舊、真係食雞肉都夠飽🔥好味🍵 抹茶牛奶 (+$10)跟餐免費送熱咖啡、轉抹茶牛奶都只係加10蚊雞、很有良心😹-🔥總結🔥唔係Resign真係想encore、隔離枱啲沙律同埋卷餅都好似好好食🥹 很推薦鰂魚涌既社畜們去試下(唔係鰂魚涌翻工既朋友、餐廳位置有小小難搵、建議搵唔到就問保安、唔好哂時間)😹Ps 放飯時間超多人、記得12點好落去、因為12點3已經full、同埋冇得訂位、1定要齊人先比入座嫁-#hkeats #foodie #hongkongfoodie #hkfoodie #hongkongrestaurant #食評 #香港美食 #美食推介#香港美食推介 #美食獵人 #美食日記 #週末好去處 #香港好去處 #食好西
Alchemy ORIGIN
📍鰂魚涌英皇道979號太古坊太古坊二座地下A號舖

🍝 青醬忌廉雞肉長通粉 $99

🍵 抹茶牛奶 (+$10)
跟餐免費送熱咖啡、轉抹茶牛奶都只係加10蚊雞、很有良心😹
🔥總結🔥

#hkeats #foodie #hongkongfoodie #hkfoodie #hongkongrestaurant #食評 #香港美食 #美食推介#香港美食推介 #美食獵人 #美食日記 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #食乜好 #相機食先 #食 #飲飲食食 #今晚食乜餸 #開飯 #聚會 #聚餐 #鰂魚涌美食 #鰂魚涌放飯 #Fishworktilldie #alchemyorigin