2021-11-05 39 瀏覽
happy friday去cwb同班朋友chill下~餐廳裝修得幾靚,仲有outdoor area~一坐低嗌左杯gin tonic先~揀左隻日本既gin,有少少花香味~taro chips配牛油果醬,個牛油果醬配落幾清新,係送酒佳品!白酒煮青口,個汁好味到想當佢湯咁飲青口亦都唔會鞋口~哩個M5和牛出色,每一塊都完全唔會un,牛味都好出,仲要只係$298,哩個價錢食到和牛好抵呢~海膽吐司,全部一口size的的骰骰好得意,每份舊海膽都好大舊,唔會唔夠味!黎多個海膽意粉,d泡沫其實係無咩味道,但係賣相特別~成個意粉都係海膽味,個醬本身已經係海膽,再加埋面頭再有海膽係到夠哂濃郁~蟹肉扁意粉,真係好多蟹肉,有少少辣,但就會更香口,有種食緊麻辣火鍋索住鼻水但係因為好食都要繼續食果種感覺難得捱到星期五,真係要對自己好啲!草埋草埋就係等哩兩日可以食好少少!
happy friday去cwb同班朋友chill下~

餐廳裝修得幾靚,仲有outdoor area~

白酒煮青口,個汁好味到想當佢湯咁飲
青口亦都唔會鞋口~

夠哂濃郁~