2022-11-27
呢間餐廳喺三五知己同情侶約會既好地方。餐廳整個氛圍好warm好舒適,空間感大,加上sofa椅子坐得舒服,令人好放鬆,不知不覺就坐咗好耐。餐桌擺設別有用心Dinner set 做緊優惠買一送一,兩個人$498就有齊前菜、主菜、甜品同餐飲。如果用環境,食物質素比較,性價比極高。蜜桃玫瑰花茶養生必選,用黎打卡就岩哂。前菜牛油果西柚沙律🥗 餐包一啲都唔馬虎,份量仲要唔少。麵包熱辣辣,外皮香脆,內面鬆軟。蒜蓉包都好夠味。黑松露野菌意大利飯飯煮得剛剛好,口感煙煙韌韌,黑松露味道好突出。加埋上面一塊塊芝士薄片更提黑松露香味。香煎三文魚配檸檬牛油汁三文魚火候煎到剛剛好,有皮脆效果。最出色係個汁。有煙肉碎,帶少少酸少少甜,味道濃郁,同三文魚好夾,中間夾住既蔬菜,薯仔入哂味。法式焦糖燉蛋焦糖面好厚好脆,燉蛋口感好好。朱古力控既我,甜品點會少得心太軟。呢個味道唔會太甜。中間流心效果突然。加上曲奇味雪糕同藍莓,士多啤梨,一冷一熱的味覺刺激,好滿足!
餐桌擺設別有用心
蜜桃玫瑰花茶
養生必選,用黎打卡就岩哂。
前菜牛油果西柚沙律🥗
黑松露野菌意大利飯
香煎三文魚配檸檬牛油汁
法式焦糖燉蛋
焦糖面好厚好脆,燉蛋口感好好。