2018-11-08
Friday night, 準時放工,約埋閨蜜戰友飲番杯放鬆下。我地太約7點到,吧內未FULL HOUSE, 店內外仍係Halloween佈置, 我地就坐近門口位。我最愛cocktail,1 round點了杯MARTINI, 酒味唔夠濃,似果汁,一點都唔嗆喉。2 round 點了杯VICCI cocktail, 呢杯都好易入口,酒味都唔太濃。食物方面,我們點了個白汁蝦PASTA 同一份水牛芝士PIZZA。PASTA份量一般,蝦應該係雪藏貨,但沒有雪味,唔霉,都算唔錯啦。而個PIZZA,唔係厚批亦唔係脆片,topping 滿滿芝士,juicy得嚟餅底香脆,下次可以encore。除左酒同食物,吧內仲提供無限refill 既popcorn,咸咸的,一食停唔到口,食太多又要再飲多杯喇。
題外話/補充資料:
此酒吧近門口位置有酒客KEEP 住吸煙,二手煙影響其他食客享受同健康!