2019-11-25 380 瀏覽
今日收工,突然收到朋友即興約happy hour,於是近近地就嚮觀塘揀咗呢間王子大廈樓上鋪Restaurant & Bar,上到去見到環境不俗、裝修清雅,位與位之間都好闊落、方便傾計又唔怕嘈住人,好满意今次無揀錯地方.....我哋一坐低只係嗌咗啤酒飲,侍應推介菜式,我哋掛住傾計,都一一拒絕,但喺侍應都好好招呼同好友善,態度值得一讚。之後,我哋都叫咗 : 黑松露意粉伴靈芝菇及溫泉蛋 ,黑松露香味再配上温泉蛋,好惹味,份量啱啱好, $168 中上價錢。 美國牛柳配澳洲龍蝦 厚切美國牛柳配野味澳洲龍蝦,一次過滿足二種味覺的享受,好Juice 啲汁溝薯菜,都一樣咁野味 。$298 中上價錢