諗唔到食咩好, 於是係跑馬地電車總站一試這間意大利餐廳! 有驚喜!環境開揚舒服! 員工超NICE , 又有得食住野睇電車首先Happy hour 抵到爛! $38 一杯紅白酒, 平均Cocktail都係$48-58 , 只可惜冇咩mocktail選擇,唔飲酒既朋友選擇唔多我同朋友叫左negroni 同 Gin lemonade , Negroni 飲得出佢地唔孤寒 , Gin lemonade 易入口,lemonade staff 介紹係自家制。頭盤叫左cold cut , 打卡一流,medium 個盤都好大份咁,呢個價錢好抵主菜叫左Steak , 熟到岩岩好, 不過肥左少少。甜品Tiramisu 咖啡味重,少少酒味,入口即溶,好中意總括黎講價錢一流~服務好好,好似去左外國咁!下次試下PASTA 先!At last , THANK YOU for all Staff and Tiffany , we have great experience for that night !See ya soon!

主菜叫左Steak , 熟到岩岩好, 不過肥左少少。
甜品Tiramisu 咖啡味重,少少酒味,入口即溶,好中意

Medium Cold Cut
Beef Tagliata