想慶祝生日,者同朋友哋慶祝啲特別嘅時刻,需要一個有格調又舒適嘅地方?我哋就嚟到HeSheEat,依間位於旺角緊鬧中取靜嘅咖啡店,裝修簡約而現代,提供高質素嘅西式菜式,我哋嘅午餐將盡善盡美。1️⃣松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅🌮:係到松露的香味融入咗新鮮的蟹肉之中,加上番茄莎莎嘅濃郁口感,您會發現原來墨西哥餅可以做到咁香咁好食咁上癮!2️⃣烤羊西冷扒配芥末薯蓉🥩:滋味濃郁的羊脾扒,芥末味的薯蓉。3️⃣紫薯鮮奶🍠🥛:紫色的紫薯配上新鮮的牛奶,令人感到越喝越滑口個牛奶味超香,超濃,好鍾意阿!4️⃣士多啤梨麻糬梳乎厘班戟配士多啤梨雪糕🍓🍨🥞:這道甜品是由官方鍾意的士多啤梨做主打,加入麻糬班戟,增添了口感,食起來更有層次感。😊🎉🥳
😊🎉🥳