唔係特別嘅日子先同閨蜜去High Tea 嘅!今次我哋去咗好多打卡位嘅 Phenomenon_wine_dine食 afternoon tea!仲要係我哋二人最愛嘅粉紅色 ~《邂逅粉紅之戀》 精緻下午茶,所有精緻下午茶點,擺設,兩副粉紅色嘅太陽眼鏡🕶️俾我哋帶住打卡!餐廳以宮廷為主題,有大大嘅水晶吊燈,主要以白色和藍色為主調,仲可以欣賞到維港海景,我地一邊食下, 一邊睇埋日落🌄,部相機和IPHONE 影到冇電!💝PinkIOVE•LOvePINK💝🧈SAVOURY🍄法國N2吉拉度生蠔🍄啖啖龍蝦牛角包🍄法式鵝肝馬卡龍🍄黑魚子醬煙三文魚多士🍄和牛藍芝士漢堡包🍄巴馬火腿水牛芝士烤包🍄西班牙火腿芝士三文治🍰SWEET🦋迷你提拉米蘇干層酥🦋甜 • 甜 • 甜圈🦋迷你小卷蛋糕🦋草苺朱古力忌廉泡芙🦋法式檸檬撻🦋紅桑子奶凍🦋粉嫩荔枝慕絲睇埋日落🌄,再嘆埋杯WINE,唔飲都被黃昏美景醉昏了!

💝PinkIOVE•LOvePINK💝

🦋草苺朱古力忌廉泡芙
🦋法式檸檬撻
🦋紅桑子奶凍
🦋粉嫩荔枝慕絲

睇埋日落🌄,再嘆埋杯WINE,唔飲都被黃昏美景醉昏了!