2024-08-18
呢排係HK Restaurant Week! 所以趁機會發掘吓香港嘅唔同餐廳(尤其是星期日,冇姐姐幫手煮飯😂),今次嚟到呢間銅鑼灣西班牙餐廳🇪🇸 Calle Ocho @calleochohk ,外牆已經非常IG able! 晚餐扺食又有驚喜!而且都好baby friendly! 有好多枱都有小朋友👧👦試咗個$298 pp Set Menu, 有五個Tapas 🥘 加兩個Mains🥩, 再加兩個Deserts 🍮,我哋仲叫多咗一個傳統西班牙蛋餅,仲有兩杯嘢飲,埋單八百幾蚊,抵食!👍👍👍:細細杯嘅餐湯味道非常清甜開胃!主菜和牛面頰煮入口即溶!松露炸蛋都好特別,香港唔係好多西班牙餐廳可以食到!我哋仲另外嗌多咗個傳統西班牙蛋餅,主要係有雞蛋同埋薯仔,小朋友食得好開心👶💪💪💪:甜品就好一般,churros 唔熱,上菜時間都等得比較耐整體分數:🌟🌟🌟🌟Baby friendly: 👶👶👶👶📍Calle Ocho (銅鑼灣)銅鑼灣加寧街8號Fashion Walk 地下K號舖及1
整體分數:🌟🌟🌟🌟
Baby friendly: 👶👶👶👶
📍Calle Ocho (銅鑼灣)
銅鑼灣加寧街8號Fashion Walk 地下K號舖及1