2025-01-26 0 瀏覽
有日返工食lunch見到對面大廈先知原來都有餐廳😹默默地 bookmark咗兩間好想試,今日先去其中一間😚餐廳環境相當闊落,仲有戶外位置,而且呢間餐廳仲係寵物友善😍!🌟香料吞享魚配牛油果及紅蔥醬 $108 呢道前菜擺盤精美,首先有好多火箭菜,仲有三片厚切吞拿魚,重點係下面勁多牛油果蓉,撈埋獨家紅蔥醬,有香料嘅獨特味道,口感好豐富同 creamy 😚🌟露荀軟殼蟹忌廉意大利飯 $188本身都覺得冇乜嘢啊,賣相都幾靚啊,點知一「不」起震驚咗😱巨巨巨多蟹肉,每一羹都見到一絲絲嘅蟹肉😳蟹肉同忌廉完美融合咗,加上忌廉醬都係勁Creamy嗰種,飯粒索曬醬汁🤩而軟殼蟹一開二,炸得超脆好過癮,一個人食可能會有啲膩同太油,share就啱啱好👏🏻🌟原隻焗龍蝦薄餅(10吋) $268呢個 Pizza就真係好豪華,隻龍蝦就咁擺上面都幾霸氣😤10吋嘅薄餅唔小,仲有內裡嘅餡料都用咗龍蝦,底部係茄醬底,批厚度唔算薄又唔算厚🤣麵粉香味十足,口感煙煙韌韌。-成餐飯最開心見到好多唔同品種嘅狗狗🤣臨走見到原來 lunch兩點後有八折😗

🌟香料吞享魚配牛油果及紅蔥醬 $108

🌟露荀軟殼蟹忌廉意大利飯 $188