2021-10-25
踢走Monday blue最好嘅方法就係回味一吓weekend的美好🥰 岩岩過咗個超美好的weekend,因為同Ian嚟咗個近距離接觸💓🤣講緊嘅係去試咗photo print coffee🤣🤣🤣 呢間喺深水埗嘅cafe都有print coffee玩,唔洗大排長龍,價錢仲好抵🤣 喺所有飲品上面加photo print都只係加十蚊!🤩🤩🤩仲貪佢小店人少少,做個低調的鏡粉🤣 (本人同ian一樣比較怕羞同低調🤣🤣🤣)卡邦尼虎蝦魷魚意大利麵 $58蝦肉彈牙,味道ok, 份量比較少, 由於餐廳廚房比較細,感覺主食唔係佢哋嘅主打,不過未食午餐嘅朋友都可以叫嚟試吓特色迷你牛角窩夫配雪糕 $48牛角窩夫超級脆!唔介意甜品做主食嘅朋友建議直接叫呢個甜品食飽個肚🤣🤣🤣 牛角窩夫由頭脆到落尾,即使雪糕溶咗落去,都仲保持到香脆👍🏻👍🏻 朱古力雪糕亦都非常好味,中間仲有朱古力粒,同埋唔會融得好快,可以慢慢食🥰👍🏻Caffe latte 加配$17 (photo print +$10)呢杯咖啡先至係我嚟食嘅原因😍 咖啡機入邊已經預設左一啲相片,相信已經有好多鏡粉嚟試過🤣 除咗整人物,亦都可以整唔同嘅圖案,仲有一個8
講緊嘅係去試咗photo print coffee🤣🤣🤣
卡邦尼虎蝦魷魚意大利麵 $58
特色迷你牛角窩夫配雪糕 $48
呢杯咖啡先至係我嚟食嘅原因😍 咖啡機入邊已經預設左一啲相片,相信已經有好多鏡粉嚟試過🤣 除咗整人物,亦都可以整唔同嘅圖案,仲有一個8號風球嘅標誌添🤣 除咗有得睇之外,咖啡飲落都好香濃👍🏻 中途都見到有對咖啡好講究嘅人嚟試飲其他咖啡☕️
餐廳喺正轉角位, 裝飾都幾chill, 不過座位真係唔多,特登嚟打卡嘅朋友建議先book位,如果唔係真係可能要坐門口啦😂😂