2024-08-23
寵我嘅男友買咗我最愛嘅甜點 @patisserietonywong 接我收工,勁開♥️仔🥰 仲要送咗朵花俾我😳 其實係Tony 最拿手嘅玫瑰花形蛋糕啊,真係手功細緻,女仔見到都會鍾意☺️𓐎 Garden Rose🌹玫瑰花造型真係無得輸,精緻又高貴✨ 紅桑莓配上奶滑朱古力慕絲,加上朱古力布朗尼蛋糕,真係多重口感,好好味😋𓐎 Fruit Parade - Mango🥭外型好可愛嘅芒果慕絲蛋白蛋糕,入面原來有新鮮芒果肉,仲有芒果醬,味道好岩夏天食,好fresh💛𓐎 雜錦朱古力雪茄Box Set 12枝蛋捲包裝精美得跟真雪茄嘅packing 超似🤣雜錦就最好架喇,岩晒我咩味都想試,有選擇困難症嘅人🫣 蛋捲本身已經好重牛油香,而每隻味道都特別調製,分別有唔同嘅醬同碎粒係入面,好正❣️ 小妹最愛開心果味夠晒香濃,你又鍾意邊隻呢?💚朱古力雪茄 (朱古力醬+爆炸糖) 紅桑莓雪茄 (紅桑莓醬 + 紅桑莓雪茄) 開心果雪茄 (開心果醬+開心果碎粒) 咖啡雪茄 (咖啡蛋卷+朱古力醬+爆炸糖).𓐎/Patisserie Tony Wong 𖠿 𖤣𖤥銅鑼灣駱克道496-498號合亞大廈地下
𓐎 Garden Rose🌹
玫瑰花造型真係無得輸,精緻又高貴✨
𓐎 Fruit Parade - Mango🥭
𓐎 雜錦朱古力雪茄Box Set 12枝
蛋捲包裝精美得跟真雪茄嘅packing 超似🤣
朱古力雪茄 (朱古力醬+爆炸糖)
紅桑莓雪茄 (紅桑莓醬 + 紅桑莓雪茄)
開心果雪茄 (開心果醬+開心果碎粒)
咖啡雪茄 (咖啡蛋卷+朱古力醬+爆炸糖)
𓐎
Patisserie Tony Wong