餐廳: 温野菜 (太古城中心)
資訊:

一個月 光顧左呢間日本火鍋連銷店兩次!皆因一個豆乳湯底!超級好味!豆乳既豆味同牛乳味好重,完全無味精既感覺,兩次食完之後唔會覺得好口渴,豆同牛乳濃既成份好難用話語形容,只能描述:個湯只要靜止半分鐘已經會製造出一片腐皮,好正!色香味如下:相唔多,但今晚四個女仔叫左唔少野!前菜:椰菜沙律,幾特別,用椰菜做沙律比較少見,但真係okay 喎,生椰菜比生菜更甜,以後自己整沙律有新煮意了!!至於拾下拾下既材料,幾個愛素既女仔咩都點d,叫左魚糕類(魚餅、野菜餅)、芋絲、福袋年糕、肉類有雞胸,黑松露雞滑,海老餃子,菜類可點野菜五品盛(即雜菜拼盆,𥚃面有種叫”水菜”,好食!)!肉類點左兩份雞胸肉(亦有雞腿肉揀),一份原來有四長片,無脂肪可言,愛健康同清淡既女士必選!另值得一提亦不得不提既,係酒類飲品!下圖係小妹最愛既西柚燒酌梳打,要自己揸西柚汁,好玩又好味!打邊爐最傳統當然係飲啤酒,但女士們可能會有同感,啤酒較肥,但有時無得揀都無辦法。呢間餐廳個wine list ,由日本啤酒到燒酌,到梅酒清酒,到champagne,仲要有唔同酒杯上,好開心!整體講,三個字:超中意!愛健康人士出街打邊爐首選之地!識揀一
一個月 光顧左呢間日本火鍋連銷店兩次!

色香味如下:

相唔多,但今晚四個女仔叫左唔少野!

另值得一提亦不得不提既,係酒類飲品!
下圖係小妹最愛既西柚燒酌梳打,要自己揸西柚汁,好玩又好味!

整體講,三個字:超中意!
愛健康人士出街打邊爐首選之地!

識揀一定要揀太古城分店,唔多人,無長龍,真係好好,入到餐廳唔會好嘈,空間感好重;一人一鍋,食完個身唔會有火鍋味!食材新鮮健康,雖然素菜較多,但其實中意食肉既朋友都會啱,有靚牛肉、豚肉的。

總言之,真心推介!

利申:
小妹已join左member,join member 盛惠二百,但
即刻有一百蚊coupon 同有折,而且仲有好多優惠!