2021-10-27 129 瀏覽
高質樓上cafe❤️🍖西班牙辣茄汁雞翼係單骨雞翼,份量都幾多😚,辣得來又有少少酸甜,幾開胃👍🏻🐮慢煮甜酒燴和牛面頰好多人推薦嘅牛面頰🤤,肉質超級軟稔,果然和牛係唔同啲🤣!煮得好入味,必點😋🍲西班牙海鮮飯呢個飯比預期好食‼️每粒飯都比茄汁包住,口感濕潤,酸酸哋,而且份量都多,海鮮有蝦、青口同魚肉🙈🍕京醬烤鴨薄餅我最鍾意呢個烤鴨薄餅,鴨肉非常嫩滑,滑到朋友以為食緊滑雞肉🤣不過鴨肉味唔出,靠京醬搭救,我本身鍾意京醬同芝士,所以no problem!🍖火焰德國咸豬手店員會係你面前用火槍點燃隻豬手😍畫面震撼,一定要相機食先🤣影完相就會拎返入廚房切,豬手雖然唔算柴但比較乾身,豬手皮亦偏硬,對我呢個箍緊牙嘅人嚟講太難咬🥲味道一般但非常IGable!!🐷最後點評一下花瓶飲品,店員拎嚟時我哋都好驚訝🤣,以為係裝飾,但又插住飲管,玩味十足,但好似有啲唔係好吉利🤭,而且唔知道啲假花有冇清洗乾淨,不過都係嗰句,非常IGable!🤪
高質樓上cafe❤️

西班牙辣茄汁雞中翼

🍖西班牙辣茄汁雞翼
係單骨雞翼,份量都幾多😚,辣得來又有少少酸甜,幾開胃👍🏻

慢煮甜酒燴和牛面頰

🐮慢煮甜酒燴和牛面頰