2021-11-07
觀塘裕民坊改裝後 第一次嚟到YM Square! 大裝完商場好靚 都好多餐廳進駐🍩🍰🍫☕️ 呢日就咁岩同fd去食INN 佢位裕民坊2樓 有室外同室內座位😌 餐廳裝修好靚 好有宮殿feel 好多打卡位 岩岩同閨蜜嚟呀🙈!個日閒日夜晚都full house 要等一陣位 不過都好快可以入座~ 我地簡咗坐室外 因為天氣開始涼涼地 見到室外都有座地風扇 比啲人夏天坐室外用! 食物方面 我地加左份餐湯 係薯仔🥔煙肉湯 有d薯仔粒 配埋煙肉 味道好夾!Main Course 簡左🐖 爐燒美國頂級豬鞍架配芒果🥭沙沙醬($208)豬鞍肉幾嫩 唔會好靭 配埋香芒醬 好開胃 忍唔住好快食完 仲叫左份 🦐珍寶虎蝦橄欖油全蛋闊面($178)自己本身都鐘意食全蛋闊麵 呢個麵底好香蛋味 份量岩岩好 加上虎蝦好大隻 真係名符其實 「珍寶」十分推薦呢~最後當然叫左份甜品🍮真係好驚喜 無簡錯!😌 玉桂蘋果焦糖忌廉pancake ($78), 再加左$10配雲呢拿雪糕 ,玉桂同蘋果不嬲都夾 再加埋雲呢拿雪糕 好味到不停食🤣😳 幾飽都最後食晒佢!裕民坊裝修後 人流多左好多 係呢頭行開街可以嚟呢間試吓🍮☺️😍😍😍😍