餐廳: Itamama (荃新天地2)
資訊:

2021-11-11 329 瀏覽
自從Itamama出現響荃新天地之後,我嘅飯堂就改變咗……價錢非常經濟實惠,包飲品之餘仲要無加一,食物種類繁多,重點係有水準,座位都算舒服,不過呢度無得訂位,lunch time都要排隊等位。🍴煙肉卡邦尼扁意粉 $59 ⭐️⭐️⭐️呢個真係大整古,點解碟意粉有芫茜架!仲要煮埋一齊!本身意粉煙韌、creamy、足料,超好味架(經細心挑起芫茜後),經查問後,原來可以走芫茜,但點解唔響menu註明呢???你估個個都係茜人咩!🍴龍蝦汁蕃茄豬扒焗珍珠飯 $62 ⭐️⭐️⭐️⭐️焗得好香好好味,汁又夠多,豬扒一大塊厚切但非常腍,一個焗飯我食淨半兜飯,份量太多適合男仕享用。🍴美國烤安格斯牛扒配煎焗流心蛋.珍珠飯.田園沙律 $76 ⭐️⭐️⭐️⭐️見menu個圖好吸引,但成品個飯賣相差啲,但整體味道都唔錯嘅,牛扒煮得香脆全熟,但一啲都唔韌,蘸蘑菇汁好食,珍珠飯好有飯味,加蛋一流,可以一試。三人共消費:$197

🍴煙肉卡邦尼扁意粉 $59 ⭐️⭐️⭐️

🍴龍蝦汁蕃茄豬扒焗珍珠飯 $62 ⭐️⭐️⭐️⭐️