2023-02-01 182 瀏覽
K11 musea 悠閑cafe 💖Cafe 係 musea 6/F , cobo house 對面,成間cafe 木紋 🪵設計,又落地玻璃,真係好relax feel ☺️☺️ 而且仲係pet friendly 😍😍係我地對面就係2 隻勁可愛poodle 🐶🐶.食物方面都好好味,強烈推介一定要窩夫🧇.芒果菠蘿烏龍茶麻糬窩夫 🥭 🍍☕️🧇唔好睇個名以為好古怪,絕對係must order item, 窩夫係烏龍茶味,上面係麻糬( 吾係忌廉)來ga, 💖💖好適合微糖人士😘😘😘 個雪糕係熱情果味加菠蘿凍同芒果醬,真係好好味😍😍
.黑松露野菌忌廉汁慢煮雞胸手工意大利長通粉 🍄🍴黑松露野菌忌廉汁係一個超夾嘅組合,加埋slow cook 雞胸, 味道超濃黑松露味🍄🍴,鐘意嘅人吾可以錯過😘.龍蝦汁大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵 🦞🦐🍝反而對比窩夫同黑松露通粉, 寬帶麵就普普通通,不過都係好味嘅🍝🍝可能之前個黑松露醬太濃了😂😂.柚子蘋果特飲 Apple Yuzu Sparkling🍎🍹Drink 我地都叫左 sparkling 🍹🍹佢有小小似sparkling tea 😘😘
K11 musea 悠閑cafe 💖
食物方面都好好味,強烈推介一定要窩夫🧇
芒果菠蘿烏龍茶麻糬窩夫 🥭 🍍☕️🧇

黑松露野菌忌廉汁慢煮雞胸手工意大利長通粉 🍄🍴