2024-12-23 343 瀏覽
平時放工都會去美麗華商場同朋友食飯,最近仲要Christmas shoping俾啲小朋友,去完樓上嘅公仔精品店大出血之後,就同朋友嚟到我喜歡嘅品牌Espresso Alchemy用餐🍽️點選我嘅usual — panini! 今次係叫咗Pesto chicken panini, 我鍾意佢嘅青醬味道香濃,雞肉亦都非常之滑,而且烤烘過嘅panini包外脆內軟,我比較鍾意呢個texture 嘅麵包🥰跟住就有Keto diet都食得嘅抹茶卷🥹作為matcha monster, 我比99分,抹茶味夠濃!食完都唔guilty!當然仲要叫返一杯matcha latte嚟做pairing🤣🤣🤣 叫埋朋友一齊試哈哈!just won’t get enough

• 生酮宇治抹茶忌廉卷