2018-03-30 756 瀏覽
作為hello kitty 粉絲既我,開左咁耐終於都黎到朝聖😌朋友見我生日特地陪我過黎大坑食個tea⋯遠處見到已經好開心😻😻😻呢間kitty cafe係行清新田園風,出面放左好多植物襯托。之前都有去過日本、台灣、韓國同泰國既kitty cafe,呢間既風格我幾鍾意。店內外都佈滿可愛既hello kitty~木枱面都印有kitty 嘜頭😌😌個日因為book左7點半去食晚餐,所以我地只係叫左一個hello kitty 新地一齊食,同埋叫左水果茶同熱情果梳打。新地有蜜糖多士配士多啤梨雪糕,多士都幾脆,覺得都可以既。不過食過咁多間,個人覺得泰國既hello kitty cafe 食物質素相對較好。另外覺得幾好既係同店員講聲可以好似咁樣加個happy birthday 印花上去,好靚靚至於飲品兩款都係好一般,水果茶係朋友叫既,佢話無咩特別,純粹係茶壺入面有d水果咁🤔🤔熱情果梳打就正常梳打一杯。幾欣賞呢度既環境,幾清靜令人好舒服,當然因爲我係kitty控所以更加鍾意啦😂😂食物就一般,可以接受,不過唔太突出。

遠處見到已經好開心😻😻😻

店內外都佈滿可愛既hello kitty~

木枱面都印有kitty 嘜頭😌😌
Hello  kitty  新地

新地有蜜糖多士配士多啤梨雪糕,多士都幾脆,覺得都可以既。

2017-10-25
下午茶