2022-11-04
黃大仙中心北館最近開咗一間專賣韓式食品嘅超級市場 — 「閣樓市集 Loft Market 」@loftmarket.hk,見佢仲有埋網店,入會即送迎新購物金$10,另外會員有9折購物優惠。我就即刻入會同上網order。最後買滿$500 ,包埋免費送貨!今日order,過兩日已經送貨到屋企啦,非常方便!-推介驚喜零食盒 ($200) — 岩曬鍾意食零食但有選擇困難症又唔想嘅人,即係我!圖二就睇到佢入面有啲咩,都幾豐富架!-另外都推介日本鹿兒島特選和牛片(150克) ,用$118就已經可以加購到,大大盒非常化算!-* 閣樓市集 Loft Market *地址:黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下G06E-G06G號鋪-#hkfood#likeforlike#instatravel#latergram#hktravel#photooftheday#traveling#yummy#travelhk#followforfollow#vsco#hkig#hkdating#pleaselike#hkfoodie#bestfoodhongkong#coffeehk#hkcafe#hkrestaura
* 閣樓市集 Loft Market *
#hkfood#likeforlike#instatravel#latergram#hktravel#photooftheday#traveling#yummy#travelhk#followforfollow#vsco#hkig#hkdating#pleaselike#hkfoodie#bestfoodhongkong#coffeehk#hkcafe#hkrestaurant#topcitybites#topcitybiteshk #izakayahk #hkfoodie #香港美食 #黃大仙美食 #韓式超市